Tehnicki gasovi cng metan pumpe | O nama CryoGas

CryoGas

Dobrodošli! Stigli ste na internet prezentaciju Preduzeća za inženjering i proizvodnju tehničkih gasova - KryoGas d.o.o.

011 2761 759

O nama

Preduzeće za inženjering i proizvodnju tehničkih gasova KryoGas d.o.o. posluje pod tim nazivom od 05.07.1996. godine, kada je svoje poslovanje započelo proizvodnjom tehničkih gasova. 

Delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija: Tehničkih gasova, CNG-a, Specijalnih gasova (Freona, Helijuma i dr.), TNG-a, Tećnih goriva, kao i usluge inženjeringa u istim oblastima. 

Podaci o preduzeću:

Puno poslovno ime: Preduzeće za inženjering i proizvodnju tehničkih gasova – KryoGas d.o.o, Beograd.

Marketinško ime: CryoGas 

Matični broj: 06520413

PIB: 100209697

Glavni pravci razvoja » CNG • Tehnički gasovi • LNG 

KRYOGAS d.o.o. u deceniji za nama izvršio je značajna ulaganja u razvoj svog programa, koji danas podrazumeva sledeći asortiman:

U oblasti tehničkih gasova CryoGas zauzima značajnu poziciju na domaćem tržištu. Punionice tehničkih gasova se nalaze u poslovnim centrima u Beogradu (Zemun i Palilula) i u Inđiji, dok se distribucija obavlja na svim poslovnim centrima.  CryoGas je intenzivirao svoj program tehičkih gasova realizacijom kompletnog proizvodno-distributivnog centra tehničkih gasova u Zemunu (PC Zemun), u čijem sastavu se nalaze i laboratorija i punionica medicinskog kiseonika. U okviru PC Inđija nalazi se punionicu propana i ugljen dioksida, kao i pogon za ispitivanje ambalaže. U 2021. CryoGas planira ponovno puštanje u rad proizvodnog pogona za acetilen. 

Imajući u vidu kompleksne potrebe potrošača – svojim kupcima obezbeđujemo tehničke gasove (kiseonik, azot, argon, ugljen dioksid, acetilen, amonijak, metan, propan, freon, helijum, gasne smeše različitih sadržaja) i energetske gasove (CNG, propan-butan, propan) uz kompletnu tehničku i logisitičku podršku. 

Od 1996. godine, znanje i inventivnost CryoGas tima u fukciji je uštede naših klijenata pri potrošnji svih vrsta industrijskih gasova. 

Kako problem zagađenja kao posledica gradskog saobraćaja u zonama guste naseljenosti raste, jasan pravac kojim se kreće Evropa kada su u pitanju energenti CryoGas je prepoznao u svojim razvojnim ciljevima. Preduzeće CryoGas je prepoznalo ekološki problem korišćenja konvencionalnih fosilnih goriva i prvo u Srbiji krenulo da razvija mrežu CNG stanica. CNG (komprimovani prirodni gas) kao gorivo za motorna vozila predstavlja racionalnu opciju i sa ekološkog i sa ekonomskog stanovišta i primenjen je u velikom broju gradova širom sveta, posebno u slučaju kada nisu razvijeni drugi alternativni oblici saobraćaja, kao što su metro ili brzi tramvaji. Rad sa CNG-om je postao prioritet kompanije, koja je ubrzo uložila značajna sredstva u izgradnju svojih, a istovremeno i prvih Stanica za CNG u Srbiji.

Trenutno CryoGas distribuira CNG kroz sopstvene stanice za snabdevanje, i to: 3 u Beogradu (Zemun, Palilula i Čukarica), 1 u Subotici, 1 u Inđiji. U 2021. godini planirano je puštanje u rad stanica u Staroj Pazovi, Novom Sadu, Smederevu i Sremskoj Mitrovici. 

Cryogas | Naše usluge

Vesti i akcije

Sve vesti