Rent a car Beograd | DAGS

Rent a car Beograd

Rent a car Beograd - tražili ste ove ključne reči u Google-u jer želite da rentirate pouzdan automobil u Beogradu? Nema sumnje, na pravom ste mestu. 

Kod naših poslovnih partnera možete da rezervišete automobil ili bilo koje drugo vozilo kao što su putnički ili teretni kombi, pick-up itd. Celokupnu ponudu rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem možete pogledati na linkovima naših partnerskih rent a car agencija. Automobil koji vam najviše odgovara vašim po veličini, nosivosti, zapremini i broju putnika možete preuzeti na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ili u bilo kom drugom delu Beograda.  

Vozila naših rent a car partnera su nova, redovno održavama, osigurana i uvek dostupna. Iznajmljivanjem jednog od rent a car vozila dobijate i full kasko osiguranje od eventualne štete kao i putno osiguranje.

Posetite web sajt nekog od naših partnera (npr. https://www.zim-rentacar.com ili neki drugi), izaberite automobil ili drugo vozilo, izvršite rezervaciju i unapred pošaljete datum i vreme sletanja aviona ili dolaska kako bi vaše rent a car vozilo bilo spremno na vreme.  

Cene najma automobila
Dnevni najam rent a car automobila se kreće od 13€/dan.

Plaćanje usluge
Plaćanje usluge rentiranja vozila se vrši unapred, prilikom preuzimanja vozila. Sama procedura je prilagođena vama i ne traje dugo. Najam automobila možete platiti gotovinom ili bilo kom od platnih kartica (Visa, Master, Dina itd). Plaćanje depozita nije obavezno.

Podrška na putu
Ukoliko se, nadamo se, odlučite da iznajmite neki od vozila ili automobila naših partnera, u cenu usluge vam je uračunata i podrška 24/7 na celoj teritoriji Srbije.

Rent a car Beograd agencije - partneri
Rezervaciju i rentiranje rent a car automobila možete izvršiti u saradnji sa nekim od naših partnera preko njihovog web sajta (linkovi ispod) 

Rent a Car Beograd DeltaRent - rezervacija vozila
Rent a car Beograd Bel drive - rezervacija vozila
Rent a car Beograd Zim - rezervacija vozila
Rent a car Beograd Grand Mobile - rezervacija vozila
Rent a car Beograd Eurorent- rezervacija vozila

Vesti i akcije

Sve vesti